Tunt

Gud vad tunt det är i bloggen just nu. Får skylla på att det är mycket att göra just nu.

Om några timmar ska jag och Lazer iväg på ringträning igen. Sista inför Stora Stockholm, och appropå det! Fick PMet här om dagen och 12 anmälda Holländare är det, kul! Jag är riktigt nervös över hur han kommer sköta sig.

Efter ringträning ska vi hem till mamma och försöka tvätta lite. Har nämligen inte riktigt förstått tvättsystemet här så det jag har inte lyckats tvätta på nästan 2 veckor haha.. Vid halv fem-tiden åker vi och lämnar Trollet och Lazer hos Kajsa för att den åka på kryssning tillsammans med halva släkten.

Den senaste tiden har Lazer haft rena rama semestern men det ska det bli ändrig på! 11 Januari börjar en fortsättningslydnadskurs. En blandning mellan vardagslydnad och tävlingslydnad, tror det blir bra. Vill inte riktigt gå en renodlad tävlingskurs än eftersom Lazer kan ha lite svårt att koncentrera sig bland andra hundar. Ska försöka ta tag i agilityträningen också nu när vi har så himla nära till klubben. I lydnaden ska jag försöka göra en konkret plan innan vi fortsätter.

Lite bilder måste det bli snarast här i bloggen. Inge kul med bara text, text, text..

Ja, det var allt för oss!

RSS 2.0