DrunknarEn vecka kvar till betygen sätts. Jag håller på att drunkar i skolarbete, återkommer när det lugnat sig lite.


Indra


Segerforsens Indra, 12 veckor


Kan man göra något annat än att smälta när man ser denna sötnos?


Röntgenresultat

Idag kom det efterlängtade brevet från SKK! HD B och ED 0 blev resultatet på Lazer. Härligt, nu är det bara att köra hårt!

Snyggingen


Freak Le Chics Ampharos, nästan 19 månader.


Röntgad

Jag och Lazer är precis hemkomna från veterinären, Lazer har nämligen röntgat höfterna och armbågarna. Vet. sa att allt såg bra ut, och vi får väl hoppas att SKK tycker samma sak!

Egentid med mr Fluff


Idag stod agilityträning på schemat. Denna gång blev det Trollet som fick följa med, och oj vad lyckig han var! Ingen jobbig randig, bara jag och han. Jag njöt också. Odräglig utav bara fan har han blivit med gud så underbar han är!

Träningen gick sådär. Trollet var seg och okoncentrerad, vilket gjorde att jag tappade motivationen lite. Vi körde mycket på rakstäckan som vi hade byggt upp, och det gick fin fint, även om farten kunde ha varit bättre. Hindersuget är det inget fel på i alla fall! Nu taggar vi inför U-DM som är på torsdag.

Efter träningen kom jag på den geniala iden att cykla hem med Lazer från mamma. Med tanke på att Lazer knappt kan gå i koppel blev det ett riktigt äventyr med livet som insats. Turen gick dock bra, Lazer varvade mellan att tokdra och attackera framhjulet. Skam den som ger sig, hem kom vi i alla fall!


Dags för en uppdatering?

Eftersom jag har fått en del kommentarer om mitt dåliga uppdaterande är det kanske dags att ta sig i kragen. Den senaste tiden har varit tuff, både saker i skolan och i vardagen har varit jobbiga vilket har gjort att vissa saker inte har prioriterats så högt.

På hundfronten går allt bara bättre och bättre. Trollet har varit dålig den senaste veckan, något som gjorde att vi missade både KM och den första tävlingen på året, men nu är han mer eller mindre bra igen. Både jag och Trollet längtar efter att dra igång på riktigt!

Lazer då.. Oj oj oj, vart ska vi börja! Lazer har blivit en helt annan hund på senaste tiden. Han kopplar av MYCKET bättre runt andra hundar, stressar inte upp sig lika lätt och har bara blivit allmänt trevligare att ha och göra med, även om han fortfarande har sina stunder där han börjar dumma sig.

Vi har kommit igång ordentligt med lydnadsträningen och en start i klass I är inte allt för långt borta nu, och vi ska försöka satsa på Apollogruppens tävling den 23/6. Agilityträningen går också framåt, dock så märks det mer och mer att Lazer taggar till lite för mycket, så där gäller det att lugna ner honom ganska ordentligt. Jag ska försöka ta tag i spårningen också så att vi kan starta appellen, och kanske även lägre klass i höst. Ja, det ska hinnas med mycket. 

Kan även berätta att vi var på Olandstraktens BK den 10 april och gjorde MH, något som Lazer klarade med bravur.

Fan vilken hund jag har!

RSS 2.0